Aug 23, 2020, 11:41 PM

Фалшива маска 

  Poetry
724 0 0

Изкуствена усмивка, 

Лице намазано със грим,

За някои толкова красива,

А маската е дяволски фалшива.

 

Облечена в луксозни дрехи,

Токчета, парфюм и маникюр,

Изпиват те с очи разни господа,

Но нямаш тъй жадуваната свобода.

 

Скъпи и модерни ресторанти,

Отлежало вино и изтънчени блюда

Красиви хора, суета, 

А си всъщност толкова сама...

 

Търсиш щастие, но то не се купува.

Парите не връщат младостта.

Усмивката, която грее на лицето

Е тази, която носи радостта.

© Dani Ros All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??