May 12, 2015, 2:04 PM

Фантазия и реалност 

  Poetry » Civilian
336 0 1

Фантазия и реалност

 

Събудих се рано сутринта

и разтворих прозореца голям.

Но вместо картините на есента,

видях навред ужас голям!

 

Насреща ми летяха разни кълба.

Тъй досега не е било.

Отправих към боговете молба,

и то от страх, че туй е НЛО!

 

Побързах аз тогаз

и сложих очилата си завчас...

 

А после видях, че не става дума за НЛО, а за обикновени найлонови торбички, които, полюшвани от силния вятър, летяха волно из висините като възхвала на човешкия разум.

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Галифрей, това е нашата действителност - 21 век
    в една страна от Европейския съюз.
    Какво ли няма в нашата мила родина?
    А питам се какво ли полезно има?
    Съчувствам ти, приятелю!
    Бог да ни е на помощ!
Random works
: ??:??