Jun 1, 2012, 9:58 AM

Фатален трус 

  Poetry » Other
623 0 0

Земетресение

и вчера,

и днес,

притеснение,

безкраен

стрес.

 

Трусове,

къщи порутени,

хора

затрупани.

 

Трупове -

        жертви,

изгубени

       надежди.

 

 

Приятел

в неизвестност,

трус

дните ми

      почерни.

 

Сърцето ми

свило се е,

къса се,

а земята

зловещо

люшка се.

 

Няма го, няма го,

не отговаря -

изключен телефон,

няма го, няма го

изгубих

и тази любов.

 

 

Земетресението в Италия

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??