Jun 11, 2016, 8:04 PM

***** 

  Poetry » Love
730 0 0

                              ***

                                      

 

И  всички звезди от небето

                                                в очите ти скочиха

и   ахнаха влюбени, трепетни,

                                                весели, палави.

Две дълги, смълчани,

                            безкрайно добри многоточия

в съзвездия малки

                            от нашите устни  отплаваха.

И светнаха дланите-

                            истински щедри вселени

събирали нежност

                           милиони светлинни години,

пътували,търсили, чакали, ваяли

                                                            мене-

тъй грешна, но пълна със обич

                                                 добра раковина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Снежана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??