Nov 28, 2018, 11:17 AM

*:*:* 

  Poetry
203 0 0

биполярна личност съм аз
всичко в мен се обърква
дяволът един час е с нас
два часа ангелчето в мене хвърка

 

някак си обичам от сърце
тебе мен  и дори него
после злобно отричам се
от думите живота и собственото его 

 

бушува вътре ураган
мислите нечисти заздравява
кой от кой по грях голям
за мен валкириева слава

 

гладът на зимата боли
душата в огън се калява
обичах страдах страхувах се дори
а раят все се отдалечава

 

моля се на собственото аз
но не зная кой ме слуша
дали дяволът глези се за вас
или ангелът ще стисне ваш`та гуша 


 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??