Nov 16, 2013, 7:48 PM

Февруари 

  Poetry » Civilian
344 0 0

Още можем да потраем,

рано е да се терзаем,

ето, иде топла зима

шум и веселби ще има,

а такива като нас

радват се на манджа с праз,

само трудността жестока,

както воят без посока,

имат сили да рушат.

 

Ще се оправим,

е, да, но кога?

 

По–спокойно мили хора,

акциите на позора

дават лоши сили,

не че трябва да сме мили, но…

ето иде пак февруари.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??