Знамение да си спомням
тайни мигове от тишина
на затъмнение безлунно
самота – февруарски птици
на песента
Покварен зов последен
от безответност изтъкан
във погледа ти бледен
ранила – ни помен
февруарски птици – грехота
Сякаш тръгнал пак
безвременен препуска нежно
от леки стъпки – очната роса
а майски птици пеят
завет за зимната душа
31.01.2011 г.
© Андромеда All rights reserved.