Mar 22, 2008, 6:13 PM

* * * 

  Poetry » Love
620 0 0
 

Бяхме непознати,
бяхме истински и непокорни.
Бяхме невинни, влюбени,
бяхме неподправени.

На вярност се обричахме,
в любов се вричахме.
Щастието бдеше над нас,
но хванала го за ръката
ни следваше и тъгата.

Ние се смяхме, ние вярвахме
и се обичахме.
Сега аз плача и не вярвам,
но любовта все така
изгаря моята душа.

Ти? За тебе не зная,
но продължавам да мечтая
за отминалите дни,
когато ти ме плени.

© Мария Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??