В тази луда фиеста, даже без режисьор,
всеки сам режисира, своя собствен отбор.
И върти далавери. И се прави на луд.
По трасето на своя, безличен маршрут.
Няма жълти картони. Няма корнер и тъч.
Между толкова злоба. Между толкова злъч.
Всеки драпа за нещо. Всеки нещо краде,
за да има на масата – к а к в о д а я д е…
Няма тука значение, кой какъв е по стаж.
Трябва само да имаш, и пищов и кураж.
Всичко друго зависи, от ръцете ти здрави.
И от шанса, разбира се: кой кого ще оправи.
© Георги Ревов All rights reserved.