Aug 10, 2007, 2:37 PM

Филм 

  Poetry
730 0 4
 

Най-прекрасен, най-чудесен, той е ‘най' за всички жени,

за него разказват в любовните романи.

Мъж, който веднъж се ражда в света,

такъв мъж не е роден само за една жена...

Той прегръща все едно огън те гори,

целувките му по-смъртоностни са от отрова дори,

погледне ли те, може да те убие на мига,

на такъв мъж жените му падат в краката.

...

Втори дубъл, дайте отново същата сцена...

да чуя как сърцето му бие ли, бие,

а устните му карат моето да избие...

Като на филм, той ми се врича във вечна любов,

целува все едно за раздяла,

дявол да го вземе,

този мъж ме подлудява...

Искам го само за мен, точно сега,

с нокти гърба му да издера,

макар и само за тази сцена,

ще се чувствам все едно ми казва,

че за него съм родена.

‘Kрай!' за днес беше това,

думите на режисьора ме връщат в реалността.

Главният герой ми намига и напуска снимачната площадка,

сред жените навън, раздава самодоволна усмивка...

Тръгвам си... сама... както винаги е било,

а зад мен застава някой и ме гледа мило...

Героят върнал се е и повтаря същите думи за любов,

тази вечер решил е аз да съм му улов.

Нежен женски смях пронизва нощта,

как иска да му повярвам на тези слова,

след като цял ден пред мен ги репетира!

Като на филм искаш да се включа в твоята игра за нощта,

но не си познал, пред теб стои истинска жена

и чакам любовта, която ме заслужава!


Посвещавам този стих на всички млади момичета! Животът понякога е точно като филм, но никой не ти гарантира щастливия край. Бъдете истински! Бъдете себе си! Знайте, че имате цена, която не се плаща само от една красива мъжка усмивка!

© Диди Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно и много нежно!Поздрав!!!
  • "Знайте, че имате цена, която не се плаща само от една красива мъжка усмивка!"-В интерес на истината,моят е точно това!!!
    Това съм аз.Животът ми зависи от неговата усмивка....
    Много вярно,точно и ясно написано!!!
    Само ако можех да го променя....
    Поздрав,прегръдка и благодарност за стиха!!!
    Не само ме докосна,с последното изречение ме "изобличи"!!!
  • Всеки твой стих засяга неща от живота, представя реалността, такава каквато е, а не захаросани глупости...Не се променяй и продължавай да цениш достойнството си Стихчето има много интересна идея
  • ти си истинска жена мила и любовта,която те заслужава ти предстои.поздрав за стиха!
Random works
: ??:??