Jun 12, 2007, 2:23 PM

Флиртче 

  Poetry
1949 0 3
Цинична или не,
красива, или нагримирана добре,
ти казваш, че искаш да ме опознаеш,
а дори и името ми май не знаеш.

И пак ме гледаш много влюбено,
искаш номера ми да запишеш,
а знаеш, че преди да има нещо е загубено,
защото отдалече на комплекси ми миришеш!

Описваш ми идеалния си свят,
как колата ти момичетата слисва.
И продължаваш от един инат,
да се опитваш да ме смаеш, а на мен ми писва.

След малко натегача поръчва ми питие
и не забелязва погледа ми отегчен.
Не четеш ли в очите ми, момче?
Нищичко не означаваш ти за мен!

Затова прибери портфейла, пълен с банкноти.
Не, не ми показвай кредитната карта!
Не се връзвам на изтърканите ноти,
пионката ти падна, връщай се на старта!

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Точно така!
  • Поиграли сте си на "Не се сърди, човече, май...". Спомних си и аз имах такъв случай.Тъкмо ме ухажваше навремето 1 пич от Плевен, на който бащата бе работил дълги години в Либия. И един ден, когато бяхме у тях, пичът ми показа 1 огромна чанта със златни накити. Каза:"Ще са за тази, която се омъжи за мен!" Сигурно се сещаш какво направих веднага след това...
  • Поздравче!
Random works
: ??:??