May 17, 2008, 6:53 AM

For You 

  Poetry » Love
788 0 6
Отново си унила, сълзи се стичат от очите ти,
отново болка е пропила твоята душа,
отново я няма разтапящата ти усмивка,
отново и отново се чувстваш сама, мила моя.

Пътищата ни са разделени, а сърцата?
Далеч един от друг, а сърцата?
Разтояние побъркващо ме ни дели,
нямам вече сили, а ти намираш ли?

Единственото, което знам, че искам теб,
единственото, което чувствам, е нужда от теб,
единственото, за което копнея, си ти!
единственото, за което живея, си ти!

Позволи ми да избърша сълзите ти!
Позволи ми да премахна болката ти!
Нека върна усмивката ти!
Нека не си сама, а с мен.

Пътища да пресечем, сърца да слеем,
да съберем сили заедно и да се преборим.
Нека спрем да се раняваме, а да живеем,
нека просто се обичаме, принцесо!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??