Aug 17, 2016, 4:39 PM  

Римушка за разтушка – 3 (Формално) 

  Poetry » Humour
876 1 10

С осанката си достолепна 

и с фразата си велелепна 

омайваше жените с чар, 

та мислехме го за женкар!

 

Формално само бил женкар,

а всъщност - истински мъжкар! 

Защо ли? Ами, преценете:

по нас си падал - по мъжете! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??