огледалото е…
като брод
към страховете…
и към времето
преплело се в косите
ти ли си
стаената ми съвест
и размива ли се
образът с водите
на…
избрулената
от годините
нетленност…
чашата е…
пълна или празна…
с отпечатък
от изпити страхове
и пречупена е в нея
тишината…
бар…
смърди
на грехове…
а леглото…
като пристан е
и временна постеля
спим…
сънувайки съня…
и заспиваме
изгубили навеки
себе си
сред вечна суета…
и вратата е…
причината
да сме самотни
затворим ли я...
влизат страхове
отворим ли я...
пазим се от всичко...
градим неверие
във чужди светове…
© Бехрин All rights reserved.
причината
да сме самотни
затворим ли я...
влизат страхове
отворим ли я...
пазим се от всичко..."
Бети....,настръхнах....силно пишеш, за кой ли път ти се възхищавам!! Лека вечер! Сънувай нежна музика,за да напишеш слънчев стих утре!