Mar 2, 2007, 10:51 AM

Фрина 

  Poetry
2897 0 2

 

                            

 

 

      Аромата на самотна липа съм Аз,

      влюбено в мен е всяко „да”

      на грешник, дирещ вълшебния ми глас,

      на прелъстения, искащ мойта свобода.

 

 

 

     В мойта власт жадната ти мисъл цъфти

     и ти дириш ме през вечността.

    Мойта гръд в едно с времето тупти.

    Аз имам твойто вечно: „да”.

 

 

 

    Аз горда съм,завинаги чуден цвет

    Аз вечна съм и несама

    От златен ефир и млечна синева е моят свет

    Аромата съм на вечно цъфнала липа.

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??