Nov 2, 2008, 12:58 PM

"Future Kill" 

  Poetry
528 0 2
"Future Kill"

Светлина...
Отчитам спектъра и незабавно
очите си отварям постепенно
фокусирам всичките следи
оръжието се зарежда плавно
Топлина...
Отчитам стойностния показател
избирам върховата точка
допирам пак студения метал
от спящ превръщам се във наблюдател
Звуци....
Отчитам честотния диапазон
зареждам файловия си локатор
изтръгвам думи непознати  шепот
записвам пресъздавам тон
Любов...
Задействани са всички сетива
в ума ми свети само  "Target On"
открита е сега е моя ред за бързане
I am the Future Kill... so... come Alone

© Дидо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??