Oct 21, 2010, 1:59 PM

Гара 

  Poetry » Other
499 0 1

Гара

 

Двама вървят по мрачната гара,

mред тях пуши парният влак,

двамата вървят, но без вяра...

 

Момиче и момче вървят рамо до рамо,

но искат да останат заедно само,

двамата минаха покрай мен,

хванаха техния влак

за по-хубавия ден...

 

Небето е посивяло,

завива ги с меко одеяло

и така заспиват на зелените листа

двамата – прегърнати в нощта.

 

Двете мили души,

заедно една до друга,

ронят тъжните сълзи

на клетите им съдби...

 

Деян Иванов 24.02.08

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??