Aug 21, 2007, 1:40 AM

Гара "Надежда" 

  Poetry
784 0 6
  


 

В дните ми сиви и мрачни

водопад от въпроси

Безспир ме люлее...

За мене, за тебе, за утре,

За мечтите ни боси...

Водопад от въпроси

Нашата истина носи.

 

 

Медовина е скрита в душите ни.

Тя ни е хляба омесен

И виното пивко

Наша изстрадана песен

И един лъч усмивка.

 

 

Времето в тебе се често оглежда

И може би, в мене хоризонт ще отвежда..

А моето време в теб се подрежда

До перона на гара с име "Надежда".


 

© Владислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??