Feb 2, 2007, 8:56 PM

Гасне и пламти 

  Poetry
512 0 3

Разни хора, разни идеали,
най-различни, шарени съдби,
всеки носи своя собствен факел,
пази го по-дълго да гори!

Векове препускат, сменят се сезони,
хората не спират да вървят,
тъй по неизменните закони
факлите ни гаснат и горят!

А добрите стават все по-тъжни,
лошите - по-лоши и коварни,
по са много хората безпътни,
по са малко слънчевите гари!

Всеки носи своя собствен факел,
варди го по-дълго да гори,
много хора, малко идеали,
нечий факел гасне... друг пламти!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??