May 30, 2024, 11:23 AM

Гатанка 

  Poetry » Humour
111 0 0

В двете ми хемисфери,
(не под новите дънки)
сал мухи ще намериш
ти сред малкото гънки.

 

Мисълта е излишна
тук под русите букли,
щом по форми съм пищна,
а в крачетата кукла.

 

С погледи дяволити,
щом усетя аз нужда,
все желания скрити
във мъжете събуждам.

 

Що е то? А познайте!
С вас да бъде саминка,
често вие мечтайте
за красива...
                     блондинка. 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??