Да е сврака, не е сврака,
без крила е, без пера,
ходи на четири крака,
клюн няма, а кряка,
с очи големи, с голяма уста
и обича… мръсна вода.
Хайде, кажете вие, деца,
що сега е това?
(жабата)
© Радка Видьова All rights reserved.