Apr 5, 2007, 8:50 PM

Гатанка за Любовта 

  Poetry
2186 0 6
Тя идва, без да ни попита
дали сме млади или стари,
дали сме черни или бели,
богати ли сме или бедни!
Тя идва, без да каже дума,
а после чака ни да отговорим,
със мимики, със жестове,
със речи!
Тя пада на гърба ни
като тежък облак,
а ние сме доволни, че я носим!
Дори и да заключваме вратите,
тя пак намира дупчица да влезе!
Тя ни пресреща от където и да минем
и колкото да бягаме от нея,
тя пак намира начин да ни хване!
Дори да се разделяме със нея,
тя пак ще дойде, без да я поканим!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??