Aug 31, 2007, 9:55 PM

"Гавот" 

  Poetry
649 0 3
             "Гавот"  (На Марина)

Изчезна всяка ласка помежду ни,
а всеки поглед е безличен и студен...
Не стигат вълшебните ноти и думи,
стаени дълбоко във мен...

Сърцето бие учестено,
останало без капчица живот.
Сега е празно и сломено,
а някога свиреше с тебе "Гавот"...

Животът си тече и отминава...
към звездата си ти пътя поеми.
За музиката само споменът остава
и сигурно ще плачеш дълго ти...!

А може би това е краят,
краят на един приятелски живот...
Но аз винаги ще помня и зная,
че някога свирехме с тебе"Гавот"...

© Единствена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжна творба но мн искрена и добра... поздравче!
  • това в първото произведение,което свирих с най-добрата ми приятелка...с това момиче вече не виждаме,но споменът остава завинаги...
  • Сигурно тази ти творба е останала неразгадана от по-голямата част от хората тук. Различното винаги е по-хубаво...
Random works
: ??:??