Дядо Господи, прости ми,
моля ти се от душа,*
с малко мозък надари ме,
та да мога да мълча.
Че Борисов щом го чуя
нещо се обръща в мен.
дрънкам глупости, аз зная,
но нали съм супермен?
Ако нещо не излая,
губя почва под крака,
ден не мога да изтрая,
но това ми е в кръвта.
Научи и мойта Деси
да не върши глупости,
че със нейните ексцесии
ми създава трудности.
А пък аз Ти обещавам,
че във мой фатмашки стил,
ще играя главна рола
в долнопробен водевил.
Амин!
__________________________
* - Иван Вазов (,,Молитва")
© Петър Петров All rights reserved.