Feb 9, 2023, 9:55 AM

Гениалното прасе 

  Poetry » Parody
158 0 0
 

Прасето
в една друга реалност
е царчето
по гениалност.

Венец
на природата,
а дивеч
са хората.

Опитомени
също има от тях -
Угоени
пълнят свинския му стомах...

Религия
официална също има свинята.
И в нея
адът е тук, на земята...

 

01.05.2022.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??