Mar 25, 2018, 5:04 PM

Геометрията на миналото 

  Poetry
436 0 1

Н    Ж            и                            ж

И     Е                н                     ъ

Е     Л                     и              н

Б     А                           к     д

Я     Е                             е  о 

Х     Х                          в         г

М    М                      о                 а

Е      Е                   м                        п

Д     Д                а                               а

В      А             с                                      к

Е      С

У      Е

С      Д

П     О

О      К

Р      О

Е      С

Д     Н

Н     Е

И     М

и      . 

© Жале Семпере All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мимолетна тръпка...да изживееш мига.
    Но както е известно успоредните линии не се пресичат.
    Хареса ми идеята ти за визуално-геометрична поезия
Random works
: ??:??