Apr 23, 2013, 12:38 PM

ГЕРБ имат воля 

  Poetry » Civilian
443 0 1

ГЕРБ: "Имаме воля...

да крадем!" Моля?!

Всичко върви по мед и масло,

затова подхлъзват те... и какво?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??