Jan 8, 2022, 8:09 AM

Герой 

  Poetry » Authors song
391 1 1

Навеждам се; гушвам те още веднъж.

Поглеждаш ме; виждаш пред себе си мъж.

Готов да те пази; да бърше твойте сълзи,

готов и да мрази; ако някой пак те рани.

                                                                         Пр1:

Във този луд живот

лишен съм от покой

осъден до живот

да бъда твой Герой.

 

Страхуваш се; зная така съм и аз.

Научих се; как да съм смел и за нас,

готов да ни пазя; дори от целия свят,

готов и да лазя; но нито крачка назад.

                                                                       Пр.1

Във този луд живот

лишен съм от покой

осъден до живот

да бъда твой Герой.

© Атанас Анастасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??