Jan 22, 2015, 6:09 PM

Гето 

  Poetry » Civilian
592 0 0

                               Гето

 

           Добре дошли в нашето гето!

           Елате и вижте тъгата

           на мястото, което

           не е видяло красотата.

 

           В нашето гето, където

           отново е спряна водата.

           На мястото, което

           не е видяло позлата.

 

           При гетото, където

           дробовете пълнят се със сажда.

           На мястото, което

           нито расте, нито пък ражда.

 

            Сред гетото, където

            всичко е отровно.

            Посред мястото, в което

            абсолютно всичко е зловонно.

 

            В нашето гето, в което

            никой не може да живее.

            Сред мястото, където

            тъгата в очите ни се смее.

 

 

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??