Jan 13, 2021, 11:19 AM

Гимнастика 

  Poetry » For kids
710 0 0

 

ГИМНАСТИКА

(за деца)

Подредени във редици

и раз-и два, и раз- и два,

в-крак заедно, като войници,

започваме гимнастика.

 

Ръцете се държат изпънати

краката са във шпиц опънати.

Глави надолу, настрани

кръста здраво е огънат.

 

За разпускане обичаме

в двора заедно да тичаме.

В игрите за да победим

в отбори да се разделим.

 

Не трябва да се губи време

нека всеки топка вземе.

И във края на играта

ще стане ясен резултата.

 

С гимнастиката всеки ден

здрави и силни ще растем,

но за да знаем и сполучим

хайде в училище, да учим !

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??