ГЛА(Д)ГОЛНО
Гласуваш. Очакваш.
Депутатстват. Мърмориш.
Богатеят. Мизерстваш.
Те крадат. Ти се бориш.
Гладуваш. Линееш.
Работиш. Беднееш.
Говорят. Не вярваш.
Отчайваш се. Имигрираш.
Работиш. Пестиш.
Очакваш. Надяваш се.
Обещават. Вярваш им.
Гласуваш. Депутатстват.
Крадат. Псуваш.
Заканваш се.
Мандатстват.
И лъжат...
Живеят!
Живуркаш...
Предаваш се.
Недей!
© Ник Желев All rights reserved.
Нещо не е добре при теб. Дано е временно!