Nov 20, 2009, 12:23 AM

Глаголно 

  Poetry » Other
516 0 13
Подреждам! Зареждам!   ... мечти Трупам!   Натрупвам!   ... грижи Събарям! Изправям!   ... надежди Дарявам! Отнемам!   ... звезди Ранявам!   Отричам!   ... грешки Живея!   Дишам!     ... любов Прощавам! Оставам!     ... с теб, живот!    

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??