Apr 12, 2012, 11:43 AM

Гласът на дъжда 

  Poetry
639 0 10



Небето е разтворило
пухкавия си чадър,
от който
капки се процеждат,
засилват се и звънко
върху земята падат.
Но докоснат ли я,
не притихват уморено,
а отскачат,
с пируети се издигат
и през смях звънлив
в песните си
името ти вплитат.

Вали, вали, вали…
Усмихнат дъжд
вали!

 
 
 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??