Гледам през прозореца на самолета и си мисля за теб,
кога ли ще дойда да те видя отново теб,
макар и студени зимните дни, те бяха топли със теб,
помня топлата целувка и нежния допир,
гледам небесата и си мисля за теб,
ако можеше бих те взел на мига,
но не мога да позволя да разрушим всичко, което си градила,
летя високо над Алпите и топлиш ми сърцето,
защото знам че имам много скъп приятел,
ти ми даваш крила и надежда,
само бих искаш веднъж при мен да дойдеш,
да те разходя и споделя красотата с теб,
да прекраме щастливи мигове заедно,
да разгледаме света заедно,
и целувка да открадна аз отново и отново…
© Лъв All rights reserved.