Глуха тишина.
Не ми се пише,
не искам да чета.
Тъгата е слабост,
и какво от това.
То и любовта,
и влюбванията
причиняват мъка,
носят тъга.
Глухо онемяване -
на кого и защо да доказваш,
че има смисъл
от самоизява.
Денят заглъхва с ръмжене,
странно тихо е наоколо.
Празна мисъл, досаден будилник,
нищо не е мило, всичко е противно.
1юни2009
© Братан All rights reserved.