Apr 2, 2012, 10:44 AM

Глухарчета 

  Poetry » Love
519 0 0

Глухарчета оплитат се в косите ми,

тревата мека с нежност ме обгръща,

слънцето се взира в очите ми,

а в мислите си с тебе се прегръщам.

 

Почти усещам твоите целувки,

докоснали страните ми едва.

Виж - захвърлих новите обувки,

но дрехите не мога сам-сама.

 

Ела при мене, помогни ми,

мой бъди по тази синева;

нека са свидетели на обичта ни

глухарчетата и зелената трева.

© Алекс Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??