May 14, 2006, 10:41 AM

ГЛУПАК 

  Poetry
959 0 0

Излъган и измамен бе, като

працал захвърлен - нали изпозваха го

мнoгoкратно и полза вече никва няма!

Стои във ъгъла самотен, присвил се на

кълбо, а болката изгаряща в него,

стопява крехкото сърце!

виновен сам си е, за таз болка

тежка, щом повярва в любовта.

Изпати тежко си, горко му!

Глупак  е той, щом вярва в любовта.

© Людмил Павловски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??