Jun 12, 2023, 10:23 AM

Глупава бях 

  Poetry » Love, Phylosophy
146 0 0

 

 

Дойде в живота ми, 

и го промени. 

Глупава бях, 

че повярвах аз. 

 

Дойде и напусна,

тръгна неочаквано, 

както се появи, 

но дълбока следа в сърцето ми остави.

 

Глупава бях, 

че повярвах аз, 

ала щом ме боли, 

вярата продължава да стои. 

 

Стои, ала боли, 

боли от глупост 

и любов, а любовта, 

е мимолетна мечта.

© Мира Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??