Aug 18, 2015, 12:42 AM

#години 

  Poetry » Love
614 0 0

 След няколко години..

времето ще ни е отдалечило още повече. 

Ще бъдем напълно непознати

с леки спомени, че някога сме били близки?

 

След няколко години, двайсет, може би, аз не ще те забравя 

какъвто и с който и да си.

Но най-тъжно ми е от всичко, че годините ще минат, 

ще се изтърколят ей така! 

 

Представяш ли си,

когато аз съм на 30, а ти на 50

или аз на 50, а ти на 70??

Доста живот има за живеене 

дотогава, но все ще дойде денят, 

в който предполагам ти пръв ще напуснеш света. 

И когато науча...

Просто си мисля за деня,

Деня.

...

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??