Feb 19, 2011, 11:32 PM

Гол пред инфаркта 

  Poetry » East forms
460 0 5

слънчева буря
нощни пеперуди -
сърдечно пърхане

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??