May 27, 2012, 5:01 PM

Голямото е в малките неща 

  Poetry
651 0 6

Голямото е в малките неща -

в усмивки топли на децата,

в калинките със трепкащи крилца,

на дъхавата пръст в полята.

 

В забравения дъх на сенокоса,

на снопи със слънчева прежда,

усещане за пролет носи

разпъпена за утре надежда.

 

Едно усещане за крехък цвят

в рисунъка на шарен свод,

че пак си жив във този свят

и пиеш с шепи извора Живот!

 

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??