ГОЛЯМОТО ТВ МОЗЪЧНО
ПРОМИВАНЕ
Да стори що при тоз десант?
Нали целта е на сценария
да гледа тъпо
как талант
се търси днеска из България,
прещраква зрителят немил и
гледа – няма отървия...
Че чакат го „Биг Брадър фемили”
или пък друга шоутия.
© Борко Бърборко All rights reserved.