Sep 22, 2013, 9:00 PM

Горчиво кафе 

  Poetry » Other
599 0 3

Сутрин рано горчиво кафе

пия сама и захарта ми горчи,

заради болното, ранено сърце

и всички разбити мечти.

 

Отпивам глътка по глътка

на терасата в хладната утрин,

липсва ми още твойта прегръдка,

а щастието ми вече е мъртво.

 

Сега кафето е мойта утеха,

сега със самотата го пия,

тайно още тая искрица надежда,

че отново ще те видя.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??