Jan 22, 2022, 10:51 AM

Горещ дъх 

  Poetry » Love
222 0 0

Представи си, че си свещ.
И догаряш от душа из църква.
Представи си, че си дъх горещ.
В пеперуди нежно пърхащ.

 

Представи си, че си тлен.
А от зов шепти момиче.
И да мреш за този плен.
Като в теб с любов се врича...

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??