Apr 2, 2020, 1:54 PM

Горещи цеувки 

  Poetry » Love
619 0 0

Горещи целувки

 

Защо целуваш толкова горещо
през май, когато розите цъфтят?
Да обичаш силно е чудесно,
а чувствата растат, кълнят.

Защо целуваш толкова горещо,
навярно това е твоят мъжки чар?
Сърцето ускорено, биещо
за мен е твоят страстен дар.

Целувай, целувай и се радвай
на тиха нежност, споделена топлота.
Обичам, обичам често казвай
и ще забравя дните на моята самота.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??