Sep 28, 2012, 9:34 PM

Господин "Безгрешен" 

  Poetry » Love
898 0 1

Нямам никаква корона,

ако търсиш си принцеса...

С любовта ми - пет сезона,

вероятно ще те стресна...

 

Нямам никакви заслуги

и не мога да съм мила...

Но за разлика от други,

най-доброто си съм скрила...

 

Нямам навиците женски

да играя случай спешен,

не желая, ако с мен си,

да си господин "Безгрешен"!

© Ивайла Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??