Sep 13, 2007, 2:56 PM

Госпожице Самота 

  Poetry
617 0 2
Госпожице Самот,
остани и за през нощта.
Сипи по чашка, моля,
да пием за таз неволя,
до дъно да изпием чашите:
"Наздраве" за добрите и лошите
Нали побеждавала любовта,
кажи ми, Госпожице Самота!
Ако найстина беше така,
щяхме ли с теб да сме двете сега?
Изпускам чашата и тя се разлива,
питието по покривката се попива,
а чашата на парченца се счупи.
Няма нищо, друга ще се купи.
Но когато на парченца се превърне любовта,
не може да се купи просто ей така!!!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??