Jul 5, 2007, 3:05 PM

Гост 

  Poetry
535 0 6

Дали е грешка на съдбата
 това, което ни събра.
Или със нас играе си живота,
по път различен разпиля.
Гост ли си само на сърцето,
или частица самота?
Как да му кажа, горкото,
че илюзия е това.
Че отново самичко остава в нощта,
че трябва да чака да дойде любовта.

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??