Aug 20, 2022, 8:23 AM

Гост за миг! 

  Poetry » Phylosophy
305 0 0

Сутрин като се събудиш не забравяй,

Че гост за миг в Вселената си ти.

Добро прави, не спирай и да радваш,

И във светлина сърцето ти ще се прероди.

 

Недей да съдиш и да гледаш в другия. 

Чинийте са ни в различни цветове. 

И дори да се намираш ти във буря. 

Гледай със очите на хлапе. 

 

След бурята и слънце ще изгрее, 

Така вървят нещата във живота. 

Сърцето ти започва да се смее. 

Живей, мечтай, Обичай с неохота ... 

 

12.49 19 август 2022, бусманци

© Красимир Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??