Aug 24, 2007, 9:19 AM

Gothikka feat.Unforgotten`feeling`f - ~Маса за един по звездите~ 

  Poetry
773 0 2
Gothikka feat.Unforgotten`feeling`f
 
*Маса за един под звездите*


Романтика. Звезди безброй.
По средата на Август - порой.
Във глътки вино давя си душата.
Сега сме аз, капките и тъмнината.

Нощта приветства ме под своето було.
Луната запява. Самотата е чула.
А аз потъвам в капки ленива утеха.
И гледам пустата малка пътека.

Сипе ми небето звезден прах...
И щастлива съм за малко, а после... страх.
Душата ми удавена, виното - недопито.
А къде да скрия сърцето си разбито?

Наздраве! Пийни малко от горчилката моя!
Не, не изчезвай, не хващай завоя!
Има място за двама, седни до мен!
Дай смисъл на този мой ден...

Забиват се в мен спомените стари.
И пият щастието - ожадняли комари.
Ела, недей ме подминава. Седни.
За минута само... за мен си спомни.

Романтика, безброй звезди.
Силует. Маса за един. Блести.
Сълза по чашата кристална пак се стича,
а мъж във далечината губи се, тича...

© Сиси Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??